Week van de 1000 Voorbeelden2020-10-16T17:52:55+02:00

Week van de 1000 Voorbeelden

Week 44: De Week van de 1000 Voorbeelden

Tussen 26 en 30 oktober 2020 – in week 44 – vieren we samen met de vlootpartners, WSP’s, gemeenten, regionale werkgeversverenigingen, bedrijfskringen, individuele werkgevers en andere inclusiepartners de Week van de 1000 Voorbeelden. Dit doen we met evenementen rond de Banenafspraak. Tijdens deze week bedanken we werkgevers, die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Door het tonen van deze Best Practices willen we andere werkgevers inspireren. Daarom blijft het voorgenomen thema ook in het najaar actueel: open de deur voor inclusie.

Deze Week van de 1000 Voorbeelden zal het sluitstuk vormen van onze inclusieve herfst waarin we op verschillende wijze, via digitale bijeenkomsten en webinars, zowel inhoudelijke als brede evenementen rond het onderwerp Banenafspraak willen organiseren.

Lees meer in de nieuwsbrief over de Week van de 1000 Voorbeelden

PRAAT MEE: #1000VOORBEELDEN

Om te bedanken en te inspireren

Wij zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers, die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden.

Om iets terug te doen

Ondernemers die al actief zijn rondom de Banenafspraak ontvangen op deze dag een attentie. Met hun praktijkverhaal inspireren we collega-ondernemers om aan de slag te gaan met mensen met een beperking. De voorbeeldondernemers enthousiasmeren anderen en geven tips uit eigen praktijk.

Evenementen door heel Nederland

Het uitlichten van de verhalen van de ondernemers krijgt natuurlijk extra aandacht.

  • In zoveel mogelijk arbeidsmarktregio’s, in heel Nederland, vinden evenementen of bijeenkomsten plaats. Iedereen met een goed idee kan een evenement organiseren. Al veel WerkgeversServicePunten, regionale werkgeversverenigingen, brancheverenigingen en ondernemerskringen gingen u voor.
  • De evenementen variëren van workshops, een tour van wethouders langs inclusieve werkgevers, open dagen of meet & greets met potentiële kandidaten.
OOK IETS ORGANISEREN? NEEM CONTACT OP!

Pers

Bent u journalist en wilt u meer informatie over de Dag van de 1000 Voorbeelden, of aanwezig zijn bij een van de evenementen? Neem dan contact op met ‘Op naar de 100.000 banen’:

Kees Jan van Kesteren
0683378387
Stuur een e-mail

Evenementen Week van de 1000 voorbeelden

Bekijk alle evenementen

Nieuws

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok