Vraag van de week: Vragen en antwoorden over de Dag van de 1000 Voorbeelden

De Banenafspraak kan bij u als werkgever vragen oproepen. Die nemen we natuurlijk graag bij u weg. Immers: hoe minder vragen, hoe minder hoog de drempel om inclusief te ondernemen.

Wekelijks plaatsen we daarom één van de meest gestelde vragen met het juiste antwoord. Deze vraag heeft te maken met de Banenafspraak:
Werkgevers in de marktsector hebben beloofd te zorgen voor 100.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit noemen we de Banenafspraak. Deze afspraak is onderdeel van het Sociaal Akkoord, en vastgelegd in de Participatiewet die sinds 1 januari 2015 geldt. De afspraken zijn gemaakt tussen werkgevers- en werknemersorganisaties en de overheid.

Meer weten? We hebben al meer dan 80 vragen beantwoord.

Bekijk het complete overzicht.

Zelf een vraag? Stuur hem in!

Antwoord

Waarom organiseren we de Dag van de 1000 Voorbeelden eigenlijk? Hoe verloopt de voortgang van de Banenafspraak precies? Maar ook: kan ik wel slingers bestellen voor mijn evenement op 14 maart of wanneer worden de cadeaus bezorgd? Bij de organisatie van een evenement komt natuurlijk het nodige kijken en dat levert vragen op. Om de vragen die we kregen op een leuke manier te beantwoorden, hebben we een video met een Q&A gemaakt.

By |2019-03-06T14:25:47+02:006 maart 2019|Nieuws, Vraag van de week|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok