Hofkens HIG: “Deze mensen zijn onmisbaar voor ons”

Teamleider Paula Donders en Mark Hofkens, operationeel directeur, van Hofkens HIG in Oosterhout zijn unaniem: “We hebben drie medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zijn onmisbaar in onze schoonmaakprocessen.”

Onmisbaar
“Zoals Ingrid. Ze zorgt ervoor dat de medewerkers die calamiteiten oplossen nooit mispakken op hun spullen. Ze is daar zo nauwkeurig in. De speciale overalls en spuitpakken liggen er altijd spic en span bij. Onze medewerkers kunnen erop vertrouwen dat hun spullen in orde zijn en dat ze dus veilig kunnen werken, hoe hoog de druk ook is. Dat geeft hun de ruimte om te focussen op de klus die hun te wachten staat. ”

Onderlinge verbondenheid
En dat vertrouwen in elkaar is precies waar het om gaat bij Hofkens HIG. Mark vertelt: “Het hoort bij onze kijk op de business. We zitten in een branche waar we gemakkelijk kansen kunnen creëren voor mensen die lastig aan werk komen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook statushouders in dienst. Als ze maar een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen.” Paula vult aan: “Maar ze moeten ook in het team passen. Want ze trekken als koppel of als ploeg samen op. De onderlinge verbondenheid is groot.”

Lees het hele interview op onze Voorbeeldenpagina.

By |2019-10-23T23:16:49+02:0024 oktober 2019|Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok