Duizenden werkgevers in het zonnetje. Een Twitterverslag van de Dag van de 1000 Voorbeelden

Het 1000-Voorbeelden-Festival in Den Haag en activiteiten op meer dan veertig lokaties in het land. Afgelopen donderdag vond de Dag van de 1000 Voorbeelden plaats om de aandacht te vestigen op de arbeidsmarktpositie van mensen met een beperking en werkgevers te bedanken die kansen bieden aan mensen uit deze doelgroep. 

Ook op Twitter werd er volop aandacht gevraagd voor deze dag. Met de hashtag #Dagvande1000Voorbeelden waren we bijna de gehele dag trending topic in Nederland. Hier een verslag van het festival en de andere activiteiten in tweets.

Onze commissaris Aart van der Gaag had er ondanks het slechte weer al zin in:

1000-Voorbeelden-Festival

Het 1000-Voorbeelden-festival, het landelijke evenement van de Dag van de 1000 Voorbeelden in de Malietoren in Den Haag, duurde de hele dag. Op drie verdiepingen vonden er volop inspirerende lezingen en gesprekken plaats. Staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid sloot de dag af.

Duizenden werkgevers in het zonnetje

In het hele land werden meer dan 2.000 inclusieve werkgevers in het zonnetje gezet.

Activiteiten in het hele land

De wethouders van de acht gemeenten in de arbeidsregio Rivierenland gingen op pad om de All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2019 uit te reiken aan de meest inclusieve ondernemer. Welke ondernemer is een inspirerend voorbeeld en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt werknemers met een arbeidsbeperking een kans? Eén van de gelukkige winnaars:

In de nieuwe terminal van Lelystad Airport vond een gigantische banenmarkt en werkgeversconferentie plaats. Deze stad werkt aan een eigen sociaaleconomisch akkoord: het Lelystad Akkoord.

Afsluiting

By |2019-03-18T14:58:17+02:0018 maart 2019|Dag van de 1000 Voorbeelden, Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok