Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Het programma bestaat uit een aantal onderdelen. We starten met een inleiding door Aart van der Gaag, commissaris van ons project. Hij zal ingaan op de actuele ontwikkelingen rond de Banenafspraak, de participatiewet en ons project.

 

Daarna willen we stilstaan bij het thema “publiek-private samenwerking in de arbeidsmarktregio”. We zien dat arbeidsmarktregio’s zoekende zijn naar een invulling van deze samenwerking. De alliantie “samenwerken aan werk” van de ABU, NRTO, Cedris en Oval geeft op praktische wijze vorm aan de deze samenwerking in een aantal pilotregio’s. Graag delen we de ervaringen en de lessons-learned. Op die manier hopen we jullie inspiratie te geven om de publiek-private samenwerking in de arbeidsmarktregio’s verder te brengen.

 

Ook zal de “Dag van de Duizend Voorbeelden” aan de orde komen. Deze actiedag organiseren we op 14 maart 2019 voor de derde keer. Tijdens deze dag vinden vele evenementen plaats. Met jullie hulp en inzet kunnen we deze dag tot een nog groter succes maken dan dat deze in voorgaande jaren al was. Op 31 januari zullen we jullie meenemen in de contouren van de Dag van de Duizend Voorbeelden.

 

We houden de vlootpartnerbijeenkomst bij The Colour Kitchen Zuilen; een prachtige locatie met maatschappelijke impact. Tijdens deze middag zullen we het nuttige met het aangename verenigen en sluiten de middag af met een workshop “hapjes maken”, waarna we deze tijdens de borrel zullen nuttigen. Een leuke manier om ook informeel met elkaar kennis te maken.

 

De praktische informatie over deze middag op 31 januari is als volgt:

14.00 uur                            inloop

14.30 uur                            start bijeenkomst

16.00 uur                            start workshop “hapjes maken”

17.00 uur                            netwerkmoment met hapjes en drankje

18.00 uur                            einde bijeenkomst

Het geheel vindt plaats bij The Colour Kitchen Zuilen, Prinses Christinalaan 1, Utrecht.

We hopen dat je aanwezig zult zijn bij deze bijeenkomst: je aanmelding daarvoor zien we graag tegemoet via e-mail naar Anneke Hafkamp, hafkamp@vno-ncwmidden.nl.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok