Evenementen2020-09-17T17:22:12+02:00

Week van de 1000 Voorbeelden

Evenementen

Inspirerende voorbeelden van werkgevers met personeel met een arbeidsbeperking verdienen extra aandacht. Daarom zetten wij ondernemers die de Banenafspraak omarmen in het zonnetje. En wel op de Dag van de 1000 Voorbeelden.

Deze dag vindt plaats in week 44. In Flevoland zal het evenement worden afgetrapt en verspreid door heel Nederland vinden speciale evenementen en bijeenkomsten plaats. Daar kunt u bij zijn!

Op dit moment worden de evenementen en inspirerende voorbeelden van werkgevers op deze website aangevuld.

Om te bedanken en te inspireren

Wij zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden.

We doen iets terug

Ondernemers die al actief zijn rondom de Banenafspraak ontvangen op deze dag een attentie. Met hun praktijkverhaal inspireren we collega-ondernemers om aan de slag te gaan met mensen met een beperking. De voorbeeldondernemers enthousiasmeren anderen en geven tips uit eigen praktijk.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok