Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Autiworks

,

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Autiworks

Omdat autisme wel degelijk kan werken

AutiWorks! matcht getalenteerde hoogopgeleide mensen met autisme aan banen waarin hun talenten ook tot uiting komen. Dit doen wij door te werken met adviseurs en coaches met en zonder autisme. Onze coaches met autisme zijn opgeleid als coach en hebben allen een baan in het bedrijfsleven. Zij weten uit eigen ervaring hoe de bedrijfswereld in elkaar steekt en wat autisme binnen een organisatiecontext betekent. Onze coaches en adviseurs zonder autisme zijn allen opgeleid als coach, trainer en organisatiedeskundige en daarnaast als autismespecialist.

Fijn dat u interesse toont in ons aanbod met betrekking tot begeleiding van mensen met autisme én hun werkomgeving.

  • Adviseren over hoe de samenwerking tussen uw organisatie en de medewerker met autisme soepel en prettig kan verlopen. De advisering wordt verzorgd door onze coaches met en zonder autisme.
  • Coaching om ontwikkeling te stimuleren van zowel de werknemer met autisme als de leidinggevende en/of collega’s. De coaching wordt verzorgd door zowel coaches met als coaches zonder autisme, om perfect aan te sluiten bij de behoefte van de klant.

Ga naar de homepage van Autiworks!

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok