Profiel2016-06-16T12:24:28+00:00
AutiTalent

Utrecht,

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

AutiTalent

Uw partner op het gebied van autisme en werk

AutiTalent is in Nederland dé pionier en specialist op het gebied van inzet van medewerkers met autisme. Fijn dat u interesse toont in ons aanbod. Op onze site vindt u onder meer informatie over onze dienstverlening, uiteenlopend van tijdelijke inhuur voor een project tot jobcarving om een structurele arbeidsplaats te creëren.

  • Advisering: voor advies over autisme en werk bent u bij AutiTalent aan het juiste adres. Wij zetten onze kennis en jarenlange ervaring in om duurzame arbeidsrelaties te creëren of te herstellen.
  • Digitalisering: AutiTalent is van oudsher gespecialiseerd in het digitaliseren van dossiers en allerlei archieven. Wij adviseren u graag over de beste aanpak en ontzorgen zoveel mogelijk.
  • Detachering: Wij hebben de juiste professional voor uw ondersteunende bedrijfsprocessen. Voor allerlei taken die nauwgezet uitgevoerd dienen te worden, zetten wij mensen met autisme in.
  • Referenties van meer dan 100 tevreden opdrachtgevers.
  • Uitgebreide praktijkcases van digitaliseringsopdrachten uitgevoerd door onze medewerkers met autisme.

Mocht u meer willen weten, kunt u contact met ons opnemen.
Ga naar de homepage van AutiTalent.