Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Stichting Studeren & Werken op maat

Zuid-Holland, Den Haag

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Stichting Studeren & Werken op maat

Hoogopgeleide mensen met een arbeidsbeperking

Dagelijks adviseert Stichting Studeren & Werken Op Maat met name kennisintensieve werkgevers over hun invulling van de opgaven vanuit de Participatiewet, zodat deze invulling past bij de primaire taken van hun productie en/of dienstverleningsproces.

Wij zijn gespecialiseerd in adviseren van werkgevers die op zoek zijn naar hoger opgeleide Young Professionals met een arbeidsbeperking en een (bèta) profiel met specialisatie ICT, rechten, economie en bedrijfskunde. Daarnaast denken we graag mee over de mogelijke aansluiting van onze Young Professionals bij andere groepen medewerkers binnen uw bedrijf. Dit doen we onder andere met de door ons ontwikkelde business-case.

Ook met hoger opgeleide Young Professionals met een arbeidsbeperking kunt u invulling geven aan de participatiewet en wij weten hoe u dat kunt doen!

Op onze site vindt u onder meer:

  • Informatie over wat onze advisering en onze dienstverlening inhoudt en de toegevoegde waarde die wij voor uw organisatie hebben. Wij adviseren werkgevers over de opzet van hun beleid ten aanzien van de Participatiewet en de begeleiding van medewerkers in dit proces;
  • Dat wij als één van de eerste organisaties in Nederland die actief bezig zijn met dit onderwerp, veel kennis hebben opgedaan door het samenwerken met gerenommeerde (specialistische) werkgevers zoals KPMG, Houthoff Buruma, Shell, TNO, Ministerie van Economische Zaken en Capgemini;
  • Informatie over de kennissessies die we voor werkgevers op centraal gelegen plaatsen in het land organiseren. Indien gewenst geven we ook een kennissessie op locatie.

Mocht u meer willen weten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 070-2190140 of ga naar de homepage van Stichting Studeren & Werken Op Maat.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok