Het Turfschip: “Welgemeende oprechtheid is voor mij het schouderklopje”

Het Turfschip staat als een markant baken aan de Leurse Haven in Etten-Leur en wordt geëxploiteerd door H-int MFA, specialist op het gebied van exploitatie maatschappelijk vastgoed. H-int werkt vanuit een sterk gedreven gevoel voor verantwoord en duurzaam ondernemen. Ruud Hoondert is directeur bij H-int. “Ik heb alleen maar goede ervaringen met medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.”

Volgende carrièretrede
Elf jaar geleden nam hij de eerste medewerker met een handicap in dienst. “Zij kampt met een slaapstoornis. Maar voor haar taak als administratief medewerker maakt het ons niet uit op welke tijden zij werkt, zolang het werk maar secuur en op tijd is gedaan. Nu begint de medewerkster aan haar volgende carrièretrede. Wij laten haar met een goed gevoel gaan.”

Warmbadgevoel
“Natuurlijk heeft de ene medewerker een grotere achterstand dan de andere. Daarom kijken wij naar ieders talenten. En vandaar dat we zoveel mogelijk in koppels plannen. Zo helpen de medewerkers elkaar en is de onderlinge verbondenheid groot.” Het ‘warmbadgevoel’ is niet meer weg te denken uit de organisatie.

Lees het hele interview op onze Voorbeeldenpagina.

By |2019-09-26T20:03:11+02:0026 september 2019|Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok