Week van de 1000 Voorbeelden digitaal

In week 44 vindt de Week van de 1000 Voorbeelden plaats. Doel van dit evenement blijft, net zoals bij eerdere edities van de Dag van de 1000 Voorbeelden, de Banenafspraak op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Normaliter deden we dat natuurlijk altijd met afspraken op locatie: werkbezoeken, netwerkborrels etc. In tijden van corona ligt dat minder voor de hand.

Alternatieven
Gelukkig zijn er alternatieven voorhanden en wij staan klaar om jullie daarbij behulpzaam te zijn. Ook op afstand is het mogelijk om werkzoekenden in contact te brengen met werkgevers.

Digitale meet&greet
Bijvoorbeeld via een digitale meet&greet. Dit kan via daartoe opgezette platformen als Onbeperkt Aan de Slag, maar er zijn ook laagdrempeliger opties: bijvoorbeeld via linkedin of facebook. Maak een event aan, nodig werkgevers en werkzoekenden uit en breng ze met elkaar in gesprek.

Inhoudelijke programma’s
Daarnaast is het ook mogelijk om een inhoudelijk, digitaal programma op afstand te organiseren. Vanuit het projectteam denken we uiteraard graag mee over gasten of over stellingen en onderwerpen die jullie met de gasten willen bespreken.

Dat kan ook met gastronomische omlijsting. Wat denk je van een breakfast briefing? Of een digitale borrel? Verschillende inclusieve bedrijven bieden mogelijkheden aan om samen met gasten een digitaal ontbijt, borrel of bierproeverij te organiseren. Verzamel dus je inclusieve werkgevers achter het scherm, inclusief een hapje en een drankje.

Baanbehoud
We willen samen met jullie, juist in deze tijd waarin de economie er minder goed voor staat, toch aandacht blijven geven aan de Banenafspraak en de positie van mensen met een arbeidsbeperking op de arbeidsmarkt. Misschien is groei van het aantal banen op dit moment beperkt, maar laten we dan in ieder geval streven naar baanbehoud voor al die mensen die de afgelopen periode succesvol gematcht zijn.

Meer informatie over de week van de 1000 Voorbeelden vind je hier

By |2020-09-24T16:55:10+02:0022 juli 2020|Geen categorie|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok