Toolbox Corona en Banenafspraak Praktijkverhalen2020-09-12T19:48:51+02:00

Toolbox Corona en Banenafspraak

praktijkverhalen

De coronacrisis lijkt de economie in een dal te gaan drukken. We weten niet precies hoe diep dat dal zal zijn en ook de gevolgen voor de Banenafspraak zijn nog niet met zekerheid in te schatten. Het is geen geheim dat werkgevers de komende periode hun hoofd eerst en vooral bij andere zaken zullen hebben.  Toch verdient het onderwerp inclusie het om op de agenda te blijven.

De afgelopen jaren zijn duizenden mensen met een arbeidsbeperking aan het werk geholpen. De voordelen van inclusief werkgeven zijn vastgesteld door talloze werkgevers en meerdere keren wetenschappelijk onderbouwd: inclusie loont altijd. Ondanks de huidige onzekerheid worden er dan ook nog veel initiatieven ontplooid om mensen uit de doelgroep aan het werk te krijgen of te houden. In deze serie belichten we deze initiatieven en tonen we de voorbeelden uit de praktijk van nu.

Terug naar hoofdpagina

Vraagformulier

Stel hier uw vragen over inclusief werkgeven en het coronavirus

ErvaringenMeldpunt

Deel uw ervaringen als inclusief werkgever in deze periode

We blijven de ontwikkelingen volgen en zullen de toolbox voortdurend actualiseren. Vindt u het antwoord op uw vragen niet in deze toolbox of heeft u suggesties voor toevoegingen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via het vraagformulier. Wilt u ervaringen delen en ons en andere werkgevers laten weten welke oplossingen u heeft gevonden, gebruik dan het ervaringenmeldpunt.
Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok