Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
MatchForce

Zuid-Holland, Rotterdam

Actieve regio's:
Zuid-Holland
website

MatchForce

Re-integratie & Jobcoaching

De overheid maakt werkgevers verantwoordelijk voor de (her)intreding van kandidaten uit de doelgroep voor de Participatiewet. MatchForce kan u helpen een verantwoorde keuze te maken voor kandidaten uit deze doelgroep en ondersteuning bieden in het vaststellen van geschikte werkzaamheden. Hieronder valt begeleiding van nieuwe werknemers door een jobcoach.

Wat doet de jobcoach?

De jobcoach helpt werknemers bij het inwerken. In sommige situaties maakt onze jobcoach een persoonlijk trainingsprogramma om de werkzaamheden onder de knie te krijgen. De werknemer wordt begeleid op de werkvloer. De begeleiding varieert van intensief tot zeer licht, afhankelijk van de mogelijkheden van de medewerker.

In alle gevallen wordt de begeleiding geleidelijk afgebouwd, totdat de medewerker in staat is volledig zelfstandig te werken. Als het traject is afgesloten blijft de jobcoach beschikbaar ter ondersteuning.

Na afronding van het jobcoachtraject blijft onze jobcoach bereikbaar wanneer er problemen of knelpunten zijn.

Doel Jobcoaching

Het doel van Jobcoaching is dat de werknemer aan het eind van het traject het werk zelfstandig kan uitvoeren.Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok