Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Randstad Participatie

,

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Randstad Participatie

Jobcoaches en workshops

Fijn dat u interesse toont in ons aanbod met betrekking tot duurzame inzet van mensen met een arbeidsbeperking in uw organisatie. Onze visie en missie: Wij geloven dat er voor vrijwel alle mensen een weg is naar werk en dat mensen met een arbeidsbeperking hun arbeidsvermogen moeten kunnen benutten.

Ons uitgangspunt: Echt werk is het uitgangspunt bij Randstad Participatie. Vanuit de aanwezigheid van geschikt werk dat bijdraagt aan organisatiedoelstelling en passende functieprofielen, gaan we op zoek naar de juiste kandidaat.

Op onze site vindt u onder meer:

  • Via onze gecertificeerde jobcoaches ondersteunen we u bij begeleiding op de werkvloer van zowel de nieuwe medewerker, als collega’s en leidinggevende.
  • In overleg met uw organisatie organiseren wij maatwerk workshops en ronde tafel sessies om meer te weten te komen over de doelgroep, kansen en valkuilen, opstellen plan van aanpak en beleid en draagvlak creatie binnen de organisatie.

Mocht u meer willen weten, kunt u contact met ons opnemen.

Ga naar de homepage van Randstad Participatie

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok