Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Randstad

,

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Randstad

Detachering en advisering

Fijn dat u interesse toont in ons aanbod met betrekking tot duurzame inzet van mensen met een arbeidsbeperking in uw organisatie. Onze visie en missie: Wij geloven dat er voor vrijwel alle mensen een weg is naar werk en dat mensen met een arbeidsbeperking hun arbeidsvermogen moeten kunnen benutten.

Ons uitgangspunt: Echt werk is het uitgangspunt bij Randstad Participatie. Vanuit de aanwezigheid van geschikt werk dat bijdraagt aan organisatiedoelstelling en passende functieprofielen, gaan we op zoek naar de juiste kandidaat.

Op onze site vindt u onder meer:

  • De mogelijkheid tot detachering van de kandidaat waarbij Randstad Participatie hierbij de rol van (juridisch) werkgever vervult. Als uw organisatie deze werkgeversrol zelf wil vervullen (direct of op een later moment), dan kan dat ook.
  • Informatie over de mogelijkheid van rapportage en advisering¬† m.b.t. loonwaardemeting, subsidies en eventuele andere werkgeversregelingen.

Mocht u meer willen weten, kunt u contact met ons opnemen.

Ga naar de homepage van Randstad Participatie.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok