Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
GreenFox Social Return

Zuid-Holland, Den Haag

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

GreenFox Social Return

Social Return

Iedereen heeft een voorsprong op de arbeidsmarkt. 
Wij adviseren en geven invulling aan uw social return verplichting, PSO certificering of ander inclusiviteitsvraagstuk. Alles op basis van no cure no pay.

Om de voordelen van Social Return optimaal te benutten is er maatwerk nodig. Door de werkzaamheden in goed overleg te selecteren kunnen wij vooraf garanderen dat ze goedkoper zijn dan begroot. GreenFox neemt complete opdrachten aan. Wij kunnen uw Social Return paragraaf schrijven maar ook de gehele Social Return verplichting overnemen. Denk daarbij aan werving en selectie, loonkosten, administratie, begeleiding en monitoring. Alles op no cure no pay basis. Als wij geen werkzaamheden binnen de aanbesteding kunnen vinden, die wij goedkoper kunnen uitvoeren dan begroot, zijn er geen kosten aan verbonden. Een offerte is geheel vrijblijvend en zal altijd met u worden besproken.

Zo heeft u alleen de voordelen van Social Return!

GreenFox werkt oa voor Strukton, Heijmans, Rijksvastgoedbedrijf, Eneco, ABN AMRO, Engie, BAM, Croon Wolter en Dros, etc. De werkzaamheden verschillen onderling veel maar hebben als overeenkomst dat onze medewerkers erin excelleren. Vanaf één detachering tot hele teams. Onze ervaring is dat er altijd werkzaamheden zijn die passen bij de kwaliteiten van onze specialisten.

Door onze samenwerking met diverse werkgeversservicepunten door heel Nederland, het UWV en een groot team eigen medewerkers is het mogelijk om snel te kunnen schakelen.

Wilt u vrijblijvend met ons hierover van gedachte wisselen neem dan gerust contact op. Dat kan telefonisch, per email, linkedin, facebook, whatsapp en per post! Wij horen graag van je.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok