Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Emma at Work

Noord-Holland, Amsterdam

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Emma at Work

Arbeidsbemiddeling voor jongeren met een chronische fysieke aandoening

Emma at Work begeleidt talentvolle, gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een lichamelijke beperking of chronische ziekte naar werk. Zo bieden we ze niet alleen een mooie uitdaging voor nu, maar bouwen we samen met hen aan een toekomst.

Met haar wortels in het Emma Kinderziekenhuis en onze ruim tien jaar ervaring is Emma at Work specialist op het gebied van recruitment en matching voor jongeren met een chronische fysieke aandoening en werkgevers. Zowel in bijbanen en vakantiebanen als parttime en fulltime banen. Bent u op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor uw bedrijf en bent u bereid om deze jongeren met zoveel potentie de kans te geven die ze verdienen? Wij zoeken voor u de geschikte kandidaat en  ondersteunen in de begeleiding van deze jongeren.

Emma at Work, ontwikkeling en arbeidsbemiddeling voor jongeren met een chronische fysieke aandoening. Meer informatie en contact, ga naar www.emma-at-work.nl of bel 020 566 4773.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok