Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Randstad Participatie

,

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Randstad Participatie

Een weg naar werk voor iedereen

Fijn dat u interesse toont in ons aanbod met betrekking tot duurzame inzet van mensen met een arbeidsbeperking in uw organisatie. Onze visie en missie: Wij geloven dat er voor vrijwel alle mensen een weg is naar werk en dat mensen met een arbeidsbeperking hun arbeidsvermogen moeten kunnen benutten.

Ons uitgangspunt: Echt werk is het uitgangspunt bij Randstad Participatie. Vanuit de aanwezigheid van geschikt werk dat bijdraagt aan organisatiedoelstelling en passende functieprofielen, gaan we op zoek naar de juiste kandidaat.

Op onze site vindt u onder meer:

Vanuit de beschikbaarheid van (aangepast) werk gaan we op zoek naar de geschikte kandidaat. Onze gespecialiseerde adviseurs zetten hiervoor onze (online) wervingskanalen, samenwerkingsverbanden met publieke partijen, waaronder gemeenten en UWV, en vaste pool van kandidaten in, om snel de juiste kandidaat te kunnen werven en selecteren. U heeft hiermee voor de werving & selectie één aanspreekpunt met landelijke dekking en een gelijk niveau van dienstverlening. Wanneer de werving & selectie laat uitvoeren door Randstad Participatie bent u verzekerd van een participatie kandidaat vallend binnen het doelgroep register dan wel de doelgroep vallend binnen de richtlijnen van de participatiewet. Bent u breder op zoek naar doelgroepen dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Mocht u meer willen weten, kunt u contact met ons opnemen. Ga naar de homepage van Randstad Participatie

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok