Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Equivalence BV

Noord-Holland, Hoorn

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Equivalence BV

De partner in Sociale Zekerheid, gericht op MKB

“Equivalence” symboliseert gelijkwaardigheid en verbondenheid.
Equivalence verplaatst zich in u als werkgever om vanuit die positie de beste dienstverlening te leveren en het juiste advies te geven.

Equivalence richt de Sociale Zekerheid bij werkgevers optimaal in.
Dit doet zij door het verleden op te schonen om vervolgens, op basis van een nulmeting, pragmatische oplossingen te bieden. Hierdoor zijn werkgevers in staat om ook op het gebied van de Sociale Zekerheid aan wet- en regelgeving te voldoen, daarin het maximale aan subsidies en regelingen te benutten én de kosten te beheersen.
Binnen het speelveld van Sociale Zekerheid staan onderwerpen als de Participatiewet, de Banenafspraak, social return en
maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda.

Reden voor Equivalence om gecertificeerd PSO adviseur te worden om werkgevers ook op dit vlak te kunnen ondersteunen en om met de ParticipatieCheck de volledige personeelspopulatie van werkgevers te screenen op de vereisten van de Banenafspraak.

Equivalence biedt u naast ruime ervaring binnen het Sociale Zekerheid speelveld, een pragmatische aanpak, die kan variëren van advisering tot volledige ontzorging bij het behalen van de Banenafspraak.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok