Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Timing Uitzendteam BV

Overijssel,

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Timing Uitzendteam BV

Advies bij het aannemen van ‘doeners’

Timing vindt dat iedereen recht heeft op passend werk om trots op te zijn. Ook als dit lastiger wordt door onvoldoende opleiding, de taal niet spreken, een beperking hebben of op een andere manier aansluiting missen met de arbeidsmarkt. Ons MVO-ideaal is dan ook gericht op DOEN en dat leest u terug in ons MVO jaarverslag.

Fijn dat u interesse toont in ons aanbod met betrekking tot werkplekanalyse, werving & selectie, begeleiding, en juridisch werkgeverschap voor mensen met een arbeidsbeperking!

  • Met het Timing WerkLab helpen we mensen die buiten de boot dreigen te vallen. Door het bieden van gerichte opleidingen, trainingen en praktijkgerichte stages bij onze opdrachtgevers zorgen we ervoor dat ze voldoende bagage hebben om te slagen op de arbeidsmarkt. Zo werken we samen met onze klanten aan eerlijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wilt u meer weten over wat het Timing WerkLab voor u kan betekenen? Wij adviseren u graag.
  • Op onze site vindt u verder wat Timing voor u kan betekenen bij het aannemen van mensen met een arbeidsbeperking.

Mocht u meer willen weten over onze dienstverlening of over ons Werklab, kunt u contact met ons opnemen.
Ga naar de website van Timing.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok