Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Randstad Participatie

Noord-Holland,

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Randstad Participatie

Advies en werkplekanalyse

Fijn dat u interesse toont in ons aanbod met betrekking tot duurzame inzet van mensen met een arbeidsbeperking in uw organisatie. Onze visie en missie: Wij geloven dat er voor vrijwel alle mensen een weg is naar werk en dat mensen met een arbeidsbeperking hun arbeidsvermogen moeten kunnen benutten.

Ons uitgangspunt: Echt werk is het uitgangspunt bij Randstad Participatie. Vanuit de aanwezigheid van geschikt werk dat bijdraagt aan organisatiedoelstelling en passende functieprofielen, gaan we op zoek naar de juiste kandidaat.

Op onze site vindt u onder meer:

  • Randstad Participatie onderzoekt samen met u waar er mogelijkheden binnen uw organisatie liggen voor de inzet van mensen met een arbeidsbeperking. Door inzet van het Randstad
  • Participatieonderzoek brengen we op strategisch, tactisch en operationeel niveau in kaart welke stappen u als organisatie te zetten heeft om mensen met een arbeidsbeperking op te nemen in uw organisatie . Wij adviseren, indien nodig, vervolgstappen en interventies om voldoende draagvlak te creëren. Denk hierbij aan het opstellen van beleid of training van managers in omgang met de doelgroep.
  • Vervolgens brengen we via de Randstad Werkplekanalyse de beschikbare werkzaamheden en taken in kaart voor een medewerker met een arbeidsbeperking. Vanuit daar bepalen we welke doelgroepen passend zijn en stellen we een wervingsprofiel op per geïdentificeerde functie.

Mocht u meer willen weten, kunt u contact met ons opnemen.
Ga naar de homepage van Randstad Participatie.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok