CentrumFIT: Ze zetten zich enorm in voor het bedrijf2018-09-20T09:15:32+02:00

Project Description

CentrumFIT: Ze zetten zich enorm in voor het bedrijf

Marieken de Lange, eigenaresse van centrumFIT in Etten-Leur, is enthousiast over haar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Onze klanten zien altijd een vrolijk gezicht.”

Loyaal en betrokken

CentrumFIT heeft twee mensen die via WVS werken: een blinde dame die als masseuse werkt en een dame met reuma. Zij is gastvrouw en doet licht administratief werk. “Waarom zouden zij aan de zijlijn moeten staan? De dames zijn welkom in ons bedrijf.” Marieken vindt hen erg betrokken en loyaal. Zoals een paar weken geleden bij de Run-Bike-Run van Hoogerheide. “De masseuse stond de pijnlijke plekken van de lopers te masseren. Op haar vrije dag. Omdat ze het werk ongelooflijk leuk vindt en ze het graag doet voor ons.”

Wat je uitstraalt, krijg je terug

Voor Marieken staat vast dat je met goed werkgeverschap veel terugkrijgt. Ongeacht of je een handicap hebt.

“Als ik goed zorg voor mijn medewerkers, dan stralen zij dat uit naar onze klanten. Ik behandel iedereen zoals ik zelf behandeld wil worden. En ja, niet iedereen is hetzelfde. Maar als je doet wat je kunt en je doet dat met plezier, dan heb je het goed. En onze klanten zien altijd een vrolijk gezicht. Daar wordt iedereen blij van.”

Sparren

CentrumFIT spart regelmatig met de coach van WVS. “Natuurlijk kunnen we hulp gebruiken om deze dames zo goed mogelijk te begeleiden. In onze dagelijkse werkzaamheden lopen we weleens wat te hard. En dan is het fijn dat onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt ons met beide benen op de grond zetten. Hoe zij zich inzetten, dat is van grote waarde voor ons bedrijf. ”

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok