Bij Bruurs Sporthotel: “Dit is een mooie kans voor ons allemaal”2019-02-13T13:09:03+02:00

Project Description

Bij Bruurs Sporthotel: “Dit is een mooie kans voor ons allemaal”

Margot Maryniak, eigenaar van Bij Bruurs Sporthotel zou het zo weer doen: iemand aannemen met een beperking. “Het raakt me iedere dag zoals deze medewerkster zich inzet.” Margot en collega Robin zijn met z’n tweeën het aanspreekpunt voor Ingrid. “Dat hebben we vanaf het begin zo gedaan. Dit is zo’n mooie, maar soms ook lastige, gelegenheid om mensen aan werk te helpen dat we dit samen goed wilde oppakken.”

Klik

Het begon op een dag dat Wil Hermus van Work-In belde met de vraag of ze openstonden voor een gesprek met een client van hem. “We hadden eerlijk gezegd nog nooit van dit soort initiatieven gehoord, maar nieuwsgierig als we zijn, zeiden we ja. En we hebben geen seconde spijt. De klik was er meteen. En dat gaf ons het gevoel dat we met haar een betrouwbare werknemer erbij hebben.”

Blanco

Oké, omdat ze er blanco instapten, was het in het begin zoeken naar een goede vorm van werken en samenwerken met de andere medewerkers. “Ingrid begon als gastvrouw in de sauna, maar daar zat ze niet goed op haar plek. Toen hebben we haar ingezet in het hotel. Met de takenlijst in haar hand ging ze aan de slag.”

Dat bleek een gouden greep. “Het is nu zelfs zo dat ze altijd wel een paar keer tijdens haar vakantie belt om te vragen of alles goed gaat.”

Inspirerend

Margot en Robin zien de stappen die Ingrid zet: “Het is ongelooflijk hoe ze zich staande houdt in deze maatschappij en hoe ze haar dochter ondanks alle moeilijkheden een fijn thuisgevoel wil geven. Dat vinden we erg inspirerend. We stoppen er veel tijd in, maar we krijgen er veel voor terug. Daarom helpen we iemand als Ingrid graag op weg maar zoals met alles, het moet in balans blijven. We gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.”

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok