Mis(s)verkiezing Lucille Werner aftrap voor campagne over werk

Mirande Bakker-Brouwer is afgelopen zaterdag gekozen tot Mis(s) 2017 tijdens de Mis(s)verkiezing voor vrouwen met een beperking. Zij is het komende jaar ambassadeur voor mensen met een beperking, met haar motto ‘minder regels, meer voorzieningen’. Tijdens de verkiezing gaf Lucille Werner de aftrap voor een campagne gericht op werk voor mensen met een arbeidsbeperking. Lucille Werner: “Geen enkel talent mag onbenut blijven, daarom daag ik iedereen uit om te zeggen: ‘Ja, ik wil werken!” en “Ja, ik wil jou als collega!”.

Oproep voor werkgevers
Ze roept daarbij werkgevers nadrukkelijk op om zich te melden als zij open staan voor een collega met een arbeidsbeperking. In de campagne ‘Ja ik wil’ is ondersteuning beschikbaar voor kandidaten en werkgevers. Via onder meer workshops en gesprekken krijgen zij tips om een geslaagde, duurzame match op de arbeidsmarkt te realiseren. Ook Op naar de 100.000 banen is hierbij betrokken. Als werkgever kunt u bijvoorbeeld een gesprek aanvragen met een van onze aanjagers. Ook zullen we de komende tijd meet & greets organiseren om potentiële werknemers en geïnteresseerde werkgevers vrijblijvend te laten kennismaken.

Meer weten over de campagne van de Lucille Werner Foundation en de Mis(s)verkiezing? Kijk op www.jaikwiljoualscollega.nl.

By |2017-05-08T12:35:12+02:008 mei 2017|Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok