Lerenomtewerken.nl, voor werkgevers die geloven in gelijke kansen!

Op lerenomtewerken.nl vind je inspirerende video’s en tips voor op de werkvloer. Zo maak je van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mensen zonder afstand tot de arbeidsmarkt!

De site is bedoeld voor werkgevers die inclusief werkgever willen worden. Werkgevers willen namelijk vaak wel, maar lopen vast op vragen als: Wie zijn deze mensen met een arbeidsbeperking? Wat kan ik verwachten van ze? Hoe geef ik begeleiding en hoe zorg ik dat het ook langere tijd blijft werken? Heb jij, of een collega deze vragen ook? Ga dan naar lerenomtewerken.nl.

Inspirerende video’s en praktische tips
Wil je bijvoorbeeld weten wat je kunt doen als iemand het lastig vindt om samen te werken? Bekijk de tips hierover in de video. Andere video’s gaan over motivatie, verwachtingen en samenwerking. Zo weet je direct wat er mogelijk is om inclusief werken tot een succes te maken.

Maak kennis met gemotiveerde jongeren
Op de website maak je daarnaast kennis met jongeren die bijvoorbeeld van een praktijkschool komen. Zoals de 17-jarige Wesley die wordt opgeleid voor een baan in de techniek. Wesley is een echte aanpakker en wil zich graag verder ontwikkelen. Met die instelling en motivatie is Wesley van grote waarde voor je organisatie. Werkgevers kunnen deze jongeren de kansen bieden die ze verdienen.

Blijven leren
Ook als iemand al aan het werk is, is het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Mensen zijn nooit uitgeleerd. Op lerenomtewerken.nl wordt daarom aandacht besteed aan de gratis WERK-portal. Hier vind je online programma’s die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen helpen bij het zoeken naar werk of om aan het werk te blijven. Inclusief werkgever worden gaat niet vanzelf, met lerenomtewerken.nl brengen wij dit een stap dichterbij!

Chantal van Vliet is projectleider bij SBCM (het A&O-fonds voor de sociale werkgelegenheid). SBCM werkt met Cedris samen in Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid, inclusiefwerkt.nl. Lerenomtewerken.nl is een initiatief van SBCM en Instituut Gak in samenwerking met ‘Op naar de 100.000 banen!

By |2019-11-14T16:26:27+02:008 november 2019|Columns, Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok