Hyperpro: “Kom maar langs en laat zien wat je kunt”

De pragmatische instelling van Peter van den Bogaard heeft Hyperpro een mooi team van vakmensen opgeleverd. “We hebben ervaren krachten en stagelopers. Maar ook mensen die we via !GO, UWV en gemeente gedetacheerd krijgen.” Deze mix van mensen heeft één ding gemeen: ze werken met hart en ziel aan de maatwerkschokdempers die de hele wereld overgaan.

Geen vacatures
Voor Peter staat vast dat hij graag handige mensen heeft. “Ik heb geen vacatures, ik zoek wel naar mensen die dolblij zijn om hier te kunnen werken. Die handig zijn en afwisseling zoeken.” Hij nodigt ze uit om langs te komen: “Laat maar zien wat je kunt.” Dat een vijfde van het team bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, maakt voor hem niets uit. “Vervelend dat je een been mist, autisme hebt of een hartafwijking, maar als je kunt werken en je vindt het leuk om hier te zijn, dan ben je van harte welkom.”

Meer tijd
Peter merkt dat deze mensen soms wat meer tijd nodig hebben om het werk af te krijgen. “Vind ik niet erg, want ik heb het liever goed dan dat ik fouten moet herstellen. Dat is erg kostbaar in onze nichemarkt.”

En zo kijkt hij ook naar het totale kosten-batenplaatje: “Natuurlijk krijgen we subsidie voor deze vijf medewerkers. Dat maakt het bedrijfsmatig prettig om tijd te investeren. Het enige waar ik me aan stoor is de tijdrovende manier van werken die enkele instanties hebben. Het is erg lastig om alle regelingen goed uit te voeren en in de administratie te krijgen.”

Lees het hele interview op onze Voorbeeldenpagina.

By |2019-10-16T23:31:32+02:0017 oktober 2019|Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok