Jumbo Hoogkamer: “Zie je werk als een toneelvoorstelling”

Sacha Hoogkamer ondersteunt haar broer met het runnen van de twee Jumbo franchise winkels, een in winkelcentrum De Burcht in Breda, de andere in Wouw. “Ik zorg ervoor dat iedereen fijn kan werken bij ons. Dat geldt ook voor onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

Glimlach
Net voordat je de winkel inloopt vanuit het kantoor hangt daar het bordje: “Zet je mooiste glimlach op en doe alsof je op het toneel staat.” Sacha: “Het zit in de Jumbo-formule dat je altijd netjes omgaat met klanten. Ook de winkel moet er opgeruimd uitzien. Deze twaalf medewerkers zijn wat dat betreft een gouden greep. Ze zorgen ervoor dat er genoeg winkelwagens binnen zijn, het magazijn netjes is, en dat ze de winkel zelf keurig houden.”

Eierkoeken
Ze houdt goed in de gaten dat iedereen werkt naar eigen mogelijkheden Maar soms is het lastig in te schatten wat wel kan en wat niet. Sacha heeft het er graag voor over. “Ik ken niet veel mensen die zo goed eierkoeken kunnen scheppen als Simone. En ook Roel staat z’n mannetje bij de groente. Altijd vriendelijk. En als dat een keer niet zo is, dan weten we dat ook meteen.”

 

Lees het hele interview op onze Voorbeeldenpagina.

By |2019-02-25T13:36:28+02:0028 februari 2019|Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok