Audax Holding: “Het is maar goed dat we niet afhankelijk zijn van procedures”

Michiel van Antwerpen en Renate Wouterse van Audax Logistiek B.V. zijn erg positief over de inzet van kandidaten en medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar kritisch over de tijdrovende aanpak van instanties die zich met deze doelgroep bezighouden. “De deskundigheid laat soms te wensen over.”

Geduld
“Gelukkig hebben wij een goede samenwerking gevonden met onze in house partner Tempo Team. De planning en administratie gebeurt in samenwerking met hen. We zien dat de doelgroep zich ondanks hun beperkingen enorm inzet en alles doet wat nodig is. Daarentegen: als werkgever moeten we ons best doen om ons geduld te bewaren. Je wilt niet weten hoeveel instanties hier zijn geweest om te praten over deze groep werknemers. Dan denken we dus op het netvlies te staan, maar als er een inloopavond is vanuit de gemeente voor statushouders, dan moeten we onszelf uitnodigen. Aan de andere kant zien we dat er nu verbetering komt. MVO staat bij iedereen op de kaart!”

Goed werk
Ondanks de kritische noot, gaat Audax door met zorgen voor goed werkgeverschap. Renate: “Het is onze opdracht hen een plek te geven in de organisatie.” Daarvoor is een speciale afdeling binnen de logistieke organisatie opgezet.

Lees het hele interview op onze Voorbeeldenpagina.

By |2019-06-12T23:48:28+02:0012 juni 2019|Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok