Gouden Prokkels 2019 uitgereikt

Begin juni vond de Prokkelweek plaats, een jaarlijks terugkerende week waarin mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar ontmoeten. Uit alle activiteiten, die in deze week werden georganiseerd, zijn in drie categorieën prijswinnaars gekozen en beloond met een Gouden of een Zilveren Prokkel.

De winnaars ontvingen hun Gouden of Zilveren Prokkel uit handen van juryvoorzitter Theo van Loon. Ook Martine Schuijer, projectleider ‘Op naar de 100.000 banen!’ was lid van de jury. In de categorie ‘In de Samenleving’ ging de Gouden Prokkel naar ‘Careander doet mee aan de Nationale Prokkelstagedag’. De Gouden Prokkel in de categorie ‘Mensenrechten/VN-verdrag’ is gegaan naar de ‘HU Conferentie over samen werken en studeren in het hoger onderwijs’. ‘Prokkeldagen Talant Joure’ ontving de Gouden Prokkel in de categorie ‘Innovatief’.

Winnaars van de Zilveren Prokkels waren:

In de categorie ‘In de Samenleving’: ‘Spelletjes middag in Borgercompagnie’, ‘HAN evenement in Laag-Soeren’, ‘Onderwaterwereld in graffiti in Assen’ en ‘Philadelphia Prokkelproeverij in Amersfoort’.
• In de categorie ‘Mensenrechten/VN-verdrag’: ‘Driehoek Prokkel PI Karelskamp Almelo’, ‘3 Gangenmenu met de kookapp – Humanitas DMH Ede’, ‘Prokkelstage EdLoket (Amerpoort) op de redactie van de LINDA. in Naarden’, ‘Interdepartementale BeleidsProkkel 2019’ en ‘Aan de slag in het Groninger Museum’.
• In de categorie ‘Innovatief’: ‘Prokkelstage uitwisseling ORO en de Peelgemeenten’,  ‘Stemmen voor Dummies in Eindhoven’ en ‘Mediawijsheid bij het Mediapark in Hilversum’.

Meer informatie over de Prokkelweek en de Gouden en Zilveren Prokkels vindt u hier

By |2019-07-03T17:32:38+02:001 juli 2019|Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok