Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Tussen 26 en 30 oktober 2020 vieren we samen met de vlootpartners, WSP’s, gemeenten, regionale werkgeversverenigingen, bedrijfskringen, individuele werkgevers en andere inclusiepartners de Week van de 1000 Voorbeelden. In een week vol evenementen bedanken we werkgevers, die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Door het tonen van deze Best Practices willen we andere werkgevers inspireren. Daarom blijft het voorgenomen thema ook in het najaar actueel: open de deur voor inclusie.

Mail voor meer informatie over de evenementen naar: keesjan100000banen@outlook.com

Maandag 26 oktober 10.30 tot 11.30 uur: Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, verricht de officiële aftrap van De Week van de 1000 Voorbeelden. Daarna organiseren we, in samenwerking met Concern voor Werk in Lelystad, een gespreksronde tussen inclusieve werkgevers, Aart van der Gaag en staatssecretaris Bas van ’t Wout. De bijeenkomst staat in het teken van inspirerende, inclusieve voorbeelden. Aanmelden voor dit evenement kan hier

Dinsdag vanaf 14.00 uur: Presentatie van de brochure: ‘Open de deuren voor inclusie’. Speciaal voor de gelegenheid ontwikkelden het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid, Instituut Gak en ‘Op naar de 100.000 banen’ een cadeaueditie van de gids Inclusief werkgeven doe je zo! Wilt u weten hoe de brochure gepresenteerd wordt of de brochure ontvangen, klik dan hier!

Woensdag vanaf 14.00 uur: Tijdens de laatste aflevering van de podcastserie ‘Open de deuren voor inclusie’, lanceren we de campagne Inclusieve Knokkers. Met Martine Schuijer, directeur Stichting NLOM! en projectleider ‘Op naar de 100.000 banen’ & ‘Op naar de 25.000 banen’, bespreken we de toekomst van de Banenafspraak. Wilt u de podcast ontvangen, klik dan hier!

Donderdag 10.30-12.00 uur: Met onze partners van ‘Samenwerking Rijk Noord’ organiseren we een digitale bijeenkomst voor overheidsmanagers. In gesprek met managers uit markt en overheid gaan Aart van der Gaag, inspirator van de projecten ‘Op naar de 100.000 banen’ & ‘Op naar de 25.000 banen’, Sven Romkes (ABN Amro) en Rob Klink (IND) met Tanja de Haan (SRN) op zoek naar het geheim achter succesvolle plaatsingen. Aanmelden kan via een mail naar samenwerkingrijknoord@rijksoverheid.nl meer informatie via redactie25000banen@outlook.com

Vrijdag vanaf 14.00 uur: Het tijdschrift over de ‘Week van de 1000 voorbeelden’ doet niet alleen verslag van de activiteiten tijdens de Week van de 1000 Voorbeelden, maar belicht via columns en vele best practices ook de vele inclusieve initiatieven die op dit moment worden ontplooid. Wilt u het tijdschrift ontvangen, klik dan hier!

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok