Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wat zijn de ervaringen met collegiale in- en uitleen in de praktijk? En hoe kun je mensen die geen ervaring in de branche hebben snel opleiden voor het werk?

In een webinar op dinsdag 16 maart geeft werkgeversorganisatie in logistiek en export Evofenedex een kijkje achter de schermen. Adviseurs Manue Azoulay en Benjamin Beukers vertellen over de online tool waarmee werkgevers eenvoudig collegiale in- en uitleen kunnen regelen, en de successen die dat heeft opgeleverd. Ook laten ze zien hoe ze met korte maatwerktrajecten via WSP’s mensen opleiden.

Eerder vonden vanuit Perspectief op Werk al enkele drukbezochte webinars over de theoretische kant van collegiale in- en uitleen plaats. In een arbeidsmarkt die door corona uitdagend is, blijft het belangrijk maatwerkoplossingen en nieuwe ideeën te ontwikkelen, ook gericht op mensen uit de Banenafspraak en met afstand tot de arbeidsmarkt. Evofenedex gaat graag in gesprek over de manier waarop brancheorganisaties hierin het verschil kunnen maken. Tijdens het webinar kan iedereen via de chat vragen stellen, die zoveel mogelijk in het webinar zelf beantwoord zullen worden.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 16 maart
  • Tijd: 15.00-15.45 uur
  • Aanmelden: https://nlom.webinargeek.com/praktijkverhalen-collegiale-in-en-uitleen
Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok