Laden Evenementen

Op dinsdag 29 september van 10.00 tot 13.00 uur vindt de tweede editie van de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen plaats, georganiseerd door WerkBedrijf en UWV WerkgeversServicepunt. Inmiddels zijn 700 mensen lid van de groep. De eerste ‘coronaproof’ banenmarkt is erg positief ontvangen. 

Wat is de Online Banenmarkt?
In Rijk van Nijmegen willen ze vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen. Juist nu! Daarom brengen ze werkgevers en werkzoekenden nu ook samen op LinkedIn. Via de Linkedin-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ komt u op een laagdrempelige manier in contact met werkzoekenden uit de regio.

Hoe werkt het?

  • Als lid van deze groep kunt u online vacatures en oproepen delen, waarop werkzoekenden direct kunnen reageren. U kunt vacatures op verschillende niveaus aanbieden.
  • U kunt rechtstreeks contact opnemen met de werkzoekenden via LinkedIn. Dit hoeft dus niet via WerkgeversServicepunt, UWV of WerkBedrijf, tenzij dit anders is aangegeven.
  • Onze adviseurs kijken mee met de geplaatste vacatures. Wanneer zij een geschikte kandidaat voor u vinden, attenderen zij u hierop.
  • Meer uitleg vindt u hier.

Aanmelden
Zoek op LinkedIn: ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ of klik hier. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep. In aanloop naar het event delen ze via de pagina handige informatie en tips.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok