Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op 11 december organiseren De Normaalste Zaak, Op naar de 125.000 banen, Verbond Sectorwerkgevers Overheid en Accenture de Next Generation Day. Wij zien dat het ontzettend goed gaat met de banenafspraak. Iedereen ziet de toegevoegde waarde van inclusief werkgeven in. Toch?

Nou… misschien geldt dat vooral voor ons ‘inclusie-eiland’. Want wat blijkt? In de afgelopen jaren zijn bijna alle banen door een relatief kleine groep werkgevers gerealiseerd. Daarnaast stagneert het aantal werkgevers dat zich committeert aan inclusie. Wij willen dat ons enthousiasme alle hoeken van de arbeidsmarkt en ook een nieuwe generatie werkgevers bereikt. Daarom organiseren wij Next Generation Day. Op 11 december zoeken we het briljante antwoord op de vraag:

Hoe mobiliseren we meer werkgevers voor inclusie?

Voor wie
Op Next Generation Day brengen we de in onze ogen belangrijkste spelers bijeen. Bevlogen (overheids)werkgevers, werknemers en dwarsdenkers gaan samen aan de slag. Als kers op de taart heeft het ministerie van SZW toegezegd dat het winnende idee -aangewezen door een jury- daadwerkelijk wordt uitgewerkt. Het hoofddoel is natuurlijk minder werkloosheid en méér inclusie.

Hoe
Design Thinking is een radicaal andere manier van werken om tot creatieve oplossingen te komen. Design Thinking stelt grote groepen in staat om oude vragen met nieuwe ogen te bekijken en tot breed gedragen oplossingen te komen.

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldingsformulier.
Kijk voor meer informatie op de site van De Normaalste Zaak.
Aansluitend aan het event de afscheidsborrel van Bert van Boggelen, kwartiermaker van De Normaalste Zaak.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok