Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Het najaarsevent LEF LOONT is een belangrijke gebeurtenis binnen het SEN-MVS netwerk. Een moment van ontmoeting, verbinding en inspiratie.

Vanwege de COVID-19-maatregelen, blijkt het helaas lastig om onze gasten op een veilige, verantwoorde manier persoonlijk te ontvangen. Daarom is besloten om het najaarsevent digitaal te doen, via een bruisende live uitzending vanuit een unieke locatie in onze regio.

We zenden donderdag de 29e uit vanaf de bovenste verdieping van De Bolder, het unieke gebouw van Mammoet langs de A4 en Beneluxtunnel.

Een inspirerende uitzending met keynote speaker Jörgen Raymann
Jörgen ontwikkelde het Hi5 model en heeft hiermee al duizenden jongeren en bedrijven geholpen met een positievere mindset. Hij licht dit model graag toe en gaat onder andere in gesprek met de oud winnaars van de MVO Trofee over hun WHY als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als kijker wordt u geïnspireerd om mee te doen op het gebied van MVO. Wat kunt u doen voor het milieu, voor mensen en voor jongeren die te vaak langs de kant staan?

En natuurlijk wordt tijdens deze editie Lef Loont! de winnaar gekozen van de MVO Trofee 2020. Deze finalisten zijn door een deskundige jury gekozen. Uw aanwezigheid is belangrijk, want net als vorige jaren bepalen de aanwezigen welke finalist de MVO-Trofee wint.

Hier vindt u het aanmeldformulier voor het volgen van het najaarsevent van het SEN-MVS.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok