Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Driessen Foundation organiseert op 3 december het event: inclusief werkgeluk. Tijdens dit event zoomt Aart van der Gaag, commissaris 100.000 banen, in op inclusief werkgeluk en krijg je praktische handvatten aangereikt om verdere stappen te zetten richting een arbeidsmarkt waarin iedereen zijn of haar talenten en capaciteiten kan benutten.

We zijn het er met z’n allen over eens: mensen met een arbeidsbeperking horen erbij, beschikken over talent en horen zoveel mogelijk thuis in het arbeidsproces. We vertellen hierin niks nieuws. Of toch wel?

Want hoe kan het dat we wel weten dat deze doelgroep een plek op de arbeidsmarkt verdient, maar dat er toch 800.000 talentvolle Nederlanders met een afstand tot de arbeidsmarkt thuis op de bank zitten. En dat met een enorme krapte op de arbeidsmarkt. Waarom worden deze talenten niet benut? Zijn angst, geld, regels en/of tijd de bezwaren?

Driessen Foundation organiseert op 3 december een event waarin we middels inhoudelijk waardevolle sprekers als Aart van der Gaag, commissaris 100.000 banen, en overige expertsessies antwoord geven op bovenstaande vragen. We zoomen in op inclusief werkgeluk en tegelijkertijd bieden we praktische handvatten om verdere stappen te zetten richting een inclusieve arbeidsmarkt.

Aanmelden en informatie
Kijk voor meer informatie over het programma en voor aanmelden op de website van Driessen Foundation.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok