Timing Uitzendbureau: “Een goede match betekent een stapje omhoog”

Bevlogen met de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat is Lisa ‘s-Gravendijk van Timing Uitzendbureau zeker. “Het geeft me veel energie als ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kan matchen met een leuke baan.” Lisa is hier op haar plek: “We creëren op veel verschillende manieren kansen. Van de ene kant door hen in te zetten bij onze opdrachtgevers maar we kijken ook naar de toekomst, zoals statushouders gemakkelijker laten inburgeren.”

Proefplaatsing
“Onze insteek is altijd om de stap naar betaald werk zo klein mogelijk te maken. Daarom is een proefplaatsing een goed instrument. Soms is dat een week, maar dat kan ook een maand of langer zijn. Zo went iemand in hun eigen tempo aan het ritme van een baan. Zodra het van beide kanten bevalt, dan plaatsen we deze man of vrouw.” Voor Lisa is dat altijd een mooi moment. “Ik heb iemand geholpen om een stapje te klimmen op de maatschappelijke ladder.”

Vieren
Het is voor haar een unique selling point dat Timing bij een aantal grote bedrijven de in house partner is. “We zitten dichtbij de mensen en we horen direct of er iets speelt. Maar we vieren ook meteen de successen.” Zoals bij Bleckmann in Bergen op Zoom: Harold begon als inpakker, kreeg kansen, volgde een opleiding en nu is hij in dienst met een heftruckdiploma.

Lees het hele interview op onze Voorbeeldenpagina.

By |2019-04-24T19:43:02+02:0025 april 2019|Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok