De Week van de 1000 Voorbeelden, dag 2

Vandaag stond in het teken van de brochure: ‘Open deuren voor inclusief werkgeverschap’, die we als cadeau-editie voor de Week van de 1000 Voorbeelden – samen met Instituut Gak en het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid – ontwikkelden.

Bij de presentatie kregen we hulp van onze favoriete manager, Jacqueline. Jacqueline wil wel werven, coachen en begeleiden, maar ze weet niet zo goed hoe. Gelukkig hebben haar collega’s wel de brochure gelezen en meteen handig gebruik gemaakt van de tips. “Leidinggeven is ook delegeren en loslaten,” zoals Jacqueline zou zeggen.

De filmpjes en meer informatie over de brochure vind u hier

 

Verder werden vandaag talloze inclusieve werkgevers bedankt door werkgeversservicepunten en andere organisaties. Overal in het land werden inclusieve werkgevers bezocht, bijvoorbeeld in Doetinchem. Baanbrekend Drechtsteden ging op bezoek bij oud-winnaars van van de social impact award. Bekijk de mooie gesprekken over erkenning voor sociaal ondernemen. In Rivierenland wordt ondertussen in acht gemeenten de All-In Werkgeversprijs 2020 uitgereikt.

De Week van de 1000 Voorbeelden, morgen

Morgen onthullen we wat inclusieve knokkers precies zijn en waarom ze de komende maanden zo’n belangrijke rol zullen spelen. Martine Schuijer, directeur Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! en projectleider ‘Op naar de 100.000 banen’ & ‘Op naar de 25.000 banen’, is vanaf 14.00 uur te horen in de podcast: Open de deuren voor inclusie. Eerdere afleveringen van de podcastserie kunt u hier beluisteren.

By |2020-10-27T21:18:50+02:0027 oktober 2020|Nieuws|0 reacties

About the Author:

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok