Persbericht2020-09-17T17:40:22+02:00

Dag van de 1000 Voorbeelden

Persbericht

Waarschijnlijk heeft u er zelf al plannen voor, maar zo niet: vergeet niet lokale/regionale media op de hoogte te brengen van uw evenement. Heeft u goede contacten met journalisten, nodig hen uit en of probeer ze in contact te brengen met inclusieve werkgevers en hun medewerkers voor bijvoorbeeld een mooi interview. Of lever na afloop een kant-en-klaar bericht met foto aan bij huis-en-huisbladen. Het zou natuurlijk geweldig zijn als we op De Dag van de 1000 Voorbeelden veel aandacht kunnen wekken voor mensen met een arbeidsbeperking en hun werkgevers. Als u ons na afloop een overzicht zou kunnen sturen van de media-uitingen, zouden we dat zeer op prijs stellen.

Gebruikt u in het persbericht s.v.p. het logo van de Dag van de 1000 Voorbeelden en de onderstaande alinea met een verwijzing naar de Dag.

Deze activiteit vindt plaats op de Dag van de 1000 Voorbeelden, een initiatief van de projecten ‘Op naar de 100.000 banen’ (een project van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland) en ‘Op naar de 25.000 banen’ (ondersteunt door het Ministerie van SZW). Op deze dag worden de werkgevers, die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking, in het zonnetje gezet en willen we andere ondernemers inspireren om hun goede voorbeeld te volgen. Dit is het vierde jaar op rij dat een Dag van de 1000 Voorbeelden wordt georganiseerd.

Het landelijke projectteam zal een persaankondiging/-uitnodiging versturen richting landelijke media; met het hoe en waarom van de Dag van de van de 1000 Voorbeelden, een verwijzing naar de website met alle activiteiten en een uitnodiging om een bezoek/activiteit bij te wonen.

download persbericht
Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok