Profiel2016-06-16T12:24:28+02:00
Ampliar

,

Actieve regio's:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Landelijk
website

Ampliar

Invulling van personeelsbehoefte met social return als specialiteit

Ampliar is werkgever voor mensen die vanuit een uitkeringssituatie weer aan de slag willen. Onze organisatie is al 20 jaar specialist op het gebied van Social Return en, tegenwoordig, de Participatiewet. Ampliar werkt landelijk vanuit zes regio’s.

Ampliar plaatst medewerkers in het kader van de Banenafspraak en Social Return. Tijdens de plaatsing zijn onze locatiemanagers en projectbegeleiders de spil tussen de ingeleendemedewerker, uw eigen organisatie en uw opdrachtgever [gemeente, woningcorporatie, waterschap, enz.

Bij de plaatsing van mensen met een Wajong achtergrond op een garantiebaan organiseren wij voor U de loonwaardemeting en vertalen de uitkomst op transparantie wijze in een gunstig uurtarief.

Naast uitzenden, detacheren en payrolling adviseert Ampliar ondernemers bij het beschrijven van SocialReturn in de offerte bij aanbestedingen.

Kort gezegd: bij het invullen van uw personeelsbehoefte ontzorgt Ampliar U op alle fronten!


Op onze site vindt u onder meer:


Mocht u meer willen weten, kunt u contact met ons opnemen.


Ga naar de homepage van Ampliar Uitzendbureau.

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok