Dag van de 1000 Voorbeelden2020-03-12T15:31:54+02:00

Dag van de 1000 Voorbeelden

Landelijk evenement Dag van de 1000 Voorbeelden afgelast

De actuele omstandigheden waren voor ons aanleiding om het landelijke evenement op de Dag van de 1000 Voorbeelden te annuleren.

Met de Dag van de 1000 Voorbeelden willen we de successen uit de Banenafspraak vieren met werkgevers, instellingen en afgevaardigden uit alle arbeidsmarktregio’s. Alleen dan en alleen zo kunnen we dit waardevolle onderwerp op de juiste manier op de kaart te zetten. Uit verschillende arbeidsmarktregio’s ontvingen wij geluiden over uit voorzorg gecancelde evenementen. Dit, en zorgen over de gezondheid van de bezoekers, maken dit op dit moment onmogelijk om onbezwaard een feestelijke dag met talloze evenementen en duizenden bezoekers te organiseren.

Maar: uitstel betekent geen afstel. Sinds 2017 organiseren we ieder jaar een Dag van de 1000 Voorbeelden en we zijn zeker ook in 2020 van plan om op een actiegerichte manier aandacht te vragen voor de Banenafspraak. Gezien de huidige situatie kunnen we daar nu nog geen uitsluitsel over geven.

Bekijk hier welke evenementen er in de arbeidsmarktregio’s worden georganiseerd

PRAAT MEE: #DAGVANDE1000VOORBEELDEN

Om te bedanken en te inspireren

Wij zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers, die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden.

We doen iets terug

Ondernemers die al actief zijn rondom de Banenafspraak ontvangen op deze dag een attentie. Met hun praktijkverhaal inspireren we collega-ondernemers om aan de slag te gaan met mensen met een beperking. De voorbeeldondernemers enthousiasmeren anderen en geven tips uit eigen praktijk.

Evenementen door heel Nederland

Het uitlichten van de verhalen van de ondernemers krijgt natuurlijk extra aandacht.

  • In zoveel mogelijk arbeidsmarktregio’s, in heel Nederland, vinden evenementen of bijeenkomsten plaats. Iedereen met een goed idee kan een evenement organiseren. Al veel WerkgeversServicePunten, regionale werkgeversverenigingen, brancheverenigingen en ondernemerskringen gingen u voor.
  • De evenementen variëren van workshops, een tour van wethouders langs inclusieve werkgevers, open dagen of meet & greets met potentiële kandidaten.
OOK IETS ORGANISEREN? NEEM CONTACT OP!

Pers

Bent u journalist en wilt u meer informatie over de Dag van de 1000 Voorbeelden, of aanwezig zijn bij een van de evenementen? Neem dan contact op met ‘Op naar de 100.000 banen’:

Kees Jan van Kesteren
0683378387
Stuur een e-mail

Evenementen Dag van de 1000 voorbeelden

Bekijk alle evenementen

Nieuws

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok