Dag van de 1000 Voorbeelden2020-02-27T13:57:13+02:00

Dag van de 1000 Voorbeelden

Op de Dag van de 1000 Voorbeelden zetten we inclusieve werkgevers in het zonnetje.

Op 19 maart 2020 vieren we de Dag van de 1000 Voorbeelden. In Flevoland zal het landelijke evenement plaatsvinden met aansluitend een grote banenmarkt voor mensen met een arbeidsbeperking. Deze feestelijke dag rond de voortgang van de Banenafspraak wordt verder gevierd met talloze activiteiten, die we samen met werkgeversservicepunten en regionale verenigingen, door het hele land organiseren.

Bekijk welke evenementen er in de arbeidsmarktregio’s worden georganiseerd

De dag van de 1000 Voorbeelden viert de successen van de Banenafspraak. Per jaar zetten duizenden nieuwe werkgevers hun deuren open voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit doen ze omdat het een meerwaarde is voor hun onderneming. Op deze dag zetten we de spotlight op alle werkgevers in Nederland, die hun inclusieve sporen hebben verdiend.

Dit doen we niet alleen om te vieren hoe goed we bezig zijn met zijn allen. We doen dit ook en vooral om nog meer werkgevers ervan te overtuigen hun deuren te openen voor mensen met een arbeidsbeperking. Op de Dag van de 1000 Voorbeelden zetten inclusieve organisaties hun deur open voor werkgevers die willen leren van hun ervaringen. De sleutel naar een inclusievere arbeidsmarkt hebben we samen in handen en door de deur van de arbeidsmarkt te openen maken we van Nederland een land waar iedereen zijn talenten kan en mag gebruiken.

PRAAT MEE: #DAGVANDE1000VOORBEELDEN

Om te bedanken en te inspireren

Wij zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers, die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden.

We doen iets terug

Ondernemers die al actief zijn rondom de Banenafspraak ontvangen op deze dag een attentie. Met hun praktijkverhaal inspireren we collega-ondernemers om aan de slag te gaan met mensen met een beperking. De voorbeeldondernemers enthousiasmeren anderen en geven tips uit eigen praktijk.

Evenementen door heel Nederland

Het uitlichten van de verhalen van de ondernemers krijgt natuurlijk extra aandacht.

  • In zoveel mogelijk arbeidsmarktregio’s, in heel Nederland, vinden evenementen of bijeenkomsten plaats. Iedereen met een goed idee kan een evenement organiseren. Al veel WerkgeversServicePunten, regionale werkgeversverenigingen, brancheverenigingen en ondernemerskringen gingen u voor.
  • De evenementen variëren van workshops, een tour van wethouders langs inclusieve werkgevers, open dagen of meet & greets met potentiële kandidaten.
OOK IETS ORGANISEREN? NEEM CONTACT OP!

Pers

Bent u journalist en wilt u meer informatie over de Dag van de Duizend Voorbeelden, of aanwezig zijn bij een van de evenementen? Neem dan contact op met ‘Op naar de 100.000 banen’:

Kees Jan van Kesteren
0683378387
Stuur een e-mail

Evenementen Dag van de 1000 voorbeelden

Bekijk alle evenementen

Nieuws

Deze website gebruikt cookies om ons een beeld te geven van het bezoek van deze website. Ok